Trainers

Trainers

Maarten van der Wateren

Maarten is een oud speler en trainer van Punch die bij ons wel een aantal jaartjes heeft rondgelopen. Bij Punch heeft Maarten sinds ’14-’15 een aantal dames teams onder zijn hoede gehad waaronder D3 in zijn laatste jaar waarin hij tevens met H3 in de kersvers behaalde 1e klasse speelde. Hij is ook wel bekend als oud wedstrijdsecretaris van bestuur Exact. Momenteel is Maarten nog steeds trainer van een 1e klasse dames team bij zijn nieuwe club.

Marianne Schaaphok

Marianne is ook een Punch Alumni. Ze heeft haar laatste seizoenen gespeeld in D1 en training gegeven aan H4. Ook kan je haar kennen van haar voorzitterschap bij bestuur Exact, en van haar kill-blokjes als midden in dames 1. Marianne heeft in haar Punch tijd de VT3 cursus gevolgd en was daarna ook organisator van de eerste BaseCamp. Momenteel speelt Marianne 3e divisie bij Inter Rijswijk.

Artiom van der Broek

Speler:
Komend seizoen speelt Artiom promotieklasse bij Aetos in Arnhem. Hij is begonnen als jeugdspeler bij VCN Capelle a/d IJssel, vervolgens heeft hij bij Punch 4e t/m 2e klasse gespeeld en speelde hij de afgelopen jaren voornamelijk 1e klasse bij De Burgst Breda, Forza Hoogland Amersfoort en Aetos Arnhem.
Trainer:
Dit seizoen gaat hij dames 1e klasse trainen bij Aetos in Arnhem. Afgelopen jaar heeft hij heren 1e klasse, dames 2e klasse en JA1 toplijn getraind en daarvoor bij Punch 3e en 4e klasse dames. Daarnaast heeft hij bij Punch beachtrainingen gegeven, de VT3 cursus gevolgd, de eerste Basecamp medegeorganiseerd en voordat hij bij Punch zat nog wat jaren als zeilinstructeur gewerkt.

Maarten van der Meulen

Maarten van der Meulen is VT4-trainer en heeft veel ervaring als trainer opgedaan bij het RTC (regionaal talent centrum voor jeugd) in Groningen. Hij geeft nu training aan de hoogste groepen van D.S.B.V. “Shot” en mocht afgelopen jaar Dames 2 onder zijn hoede nemen, dit wordt aankomend seizoen Dames 1.

Gwen + Eefje (zitvolleybal)

Trainers Eefje Opbroek en Gwen Spil, Gwen is een punch alumni en Eefje is haar teamgenootje bij het Nederlands zitvolleybal team en VolleyTilburg . 

Zitvolleybal is de Paralympische vorm van volleybal en ons doel is dan ook om naar de Paralympische spelen te gaan van 2024 in Parijs.

Sven Walleze
ervaren trainer en collega van Rogier van Meggelen bij sport je al. Een initiatief dat zich inzet voor gelijke kansen in persoonlijke ontwikkeling dmv door sport & beweging

Cynthia Slotboom
Oud puncher en trainster. Heeft in haar laatste seizoen zelf gespeeld in D3 en gaf training aan D5. Heeft meerdere posities gespeeld.

Marinus Wouterse
Top trainer, heeft onderandere Sv Dynamo gedaan, Favorita, en de bundesliga. Ook heeft hij geschreven voor het NVVO (Nederlands Vereniging van Volleybal Oefenmeesters) over motorisch leren.

Andre van Leeuwen
Trainer van D1 bij Kalinko.

Dennis Mouwen
Oud puncher en trainer van punch. Heeft zijn hele punch cariere in H1 gespeeld en in zn laatste jaren training gegeven aan D2 en D3. Hij heeft VT3 gevolgd en speelt nu bij Inter Rijswijk in de H2 1e divisie.

Sven Suijkens
Oud puncher en oud externe trainer van D1.

Peter van Holstein:
Heeft de afgelopen jaren D1 en D2 in Punch onder zijn hoede gehad.