Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden voor de BaseCamp kan hieronder. Na aanmelding word je gevraagd 40€ vooraf te betalen (bij annulering van dit event zal dit geld teruggestort worden). Je kunt je alleen aanmelden voor de volledige week! De prijs staat nog niet vast, maar we streven er naar om rond de 70 euro te zitten. We weten nog niet precies hoe haalbaar dit is, het is voornamelijk een indicatie.

Date: 2 t/m 6 augustus
Location: X TU Delft, Mekelweg 8-10, 2628 CD Delft
Price: around 70€

Er zijn meerdere vragen gesteld of je een deel van de week mee kan doen. Dit kan! Mochten er echter plaatsen tekort zijn hebben mensen die de volledige week meedoen voorrang. Je kunt je op de normale manier aanmelden met de bovenstaande link, maar moet ook nog een los mailtje sturen met de specifieke informatie van wanneer je kan/niet kan.

Wij zullen eind Q4 dan laten weten of je mee kunt doen (door de voorrangsregel), pas dan zal de aanbetaling ook aangevraagd worden, deze zal hetzelfde bedrag zijn alsof je een volledige week meedoet. Na de BaseCamp zelf zal geld teruggestort worden voor de gemiste dagen.

Als je iemand anders hebt die ook maar een halve week kan (en jullie samen een volledige week vormen), kunnen jullie samen contact met ons opnemen, dan kunnen we dat combineren. In dat geval zou ook niemand voorrang krijgen op jullie bij plaatstekort.